Over mij


Na mijn opleiding fysiotherapie in 1986 ben ik gaan werken in het ziekenhuis Academisch centrum Haaglanden alwaar ik mij gespecialiseerd heb in neurologie en kinderfysiotherapie. Ik heb daar veel ervaring met het behandelen van kinderen opgedaan op de kinderafdeling. In 1994 ben ik gaan werken in een gezondheidscentrum in Zoetermeer.
Door verschillende opleidingen te volgen waaronder kinderfysiotherapie bij schrijfproblemen, bobath opleiding, IRSK, ben ik sinds 1996 geregistreerd kinderfysiotherapeut. In 1999 ik gestart met de opleiding haptotherapie en heb deze in 2004 afgerond. In 2008 heb ik de specialisatie haptotherapie bij kinderen gevolgd en afgerond.
In 2009 heb ik de cursus conditietraining bij kinderen met reuma en adipositas gevolgd en heb ik de cursus plagiocephalometrie gedaan.
Mijn praktijk is gevestigd in het voormalig Rabobank kantoor in Bennebroek. Ik werk samen met andere therapeuten zoals shiatsu-, mensendieck-, sport-, manuele- en fysiotherapeuten en accupuncturist. Ik ben moeder van drie kinderen.
corina@biemanstherapie.nl 06-41739868